LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Iohannis: Propun un consens naţional privind susţinerea integrării europene a Republicii Moldova

Autor: Alina Novaceanu Postat la 21 decembrie 2014 38 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, duminică, în discursul rostit în Parlament, că propune partidelor parlamentare, dar şi ”tuturor actorilor sociali” şi mediului academic ”un consens naţional” privind susţinerea integrării europene a Republicii Moldova.

”Salutăm rezultatele alegerilor din Republica Moldova care arată o opţiune clară a maturităţii pentru un parcurs european. Pe noi acest rezultat ne obligă ca, pentru următorii ani, să fim sprijinul cel mai important al fraţilor noştri de peste Prut pentru ca obiectivele lor de integrare europeană să se tranforme din deziderat în realitate. Vă propun dumneavoastră, partidele parlamentare, dar şi tuturor actorilor sociali, mediului academic să organizăm un consens naţional în jurul acestui obiectiv”, a afirmat Iohannis.

El a adăugat că nu este vorba ”doar de declaraţii”, ci mai ales ”de formule de acţiune concrete” pentru sprijinirea integrării europene a Republicii Moldova.

”Aici nu e vorba doar de declaraţii, ci mai ales de formule de acţiune concrete prin care sprijinul nostru faţă de integrarea europeană a Republica Moldova să fie efectiv şi eficient”, a mai spus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
DISCURS,
/actualitate/iohannis-propun-un-consens-national-privind-sustinerea-integrarii-europene-a-republicii-moldova-13733425
13733425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.