Iohannis, la prima analiză a alegerilor: Rezultatele slabe, cauzate de dezinformarea făcută de PSD

Autor: Andi Manciu Postat la 05 noiembrie 2014 68 afişări

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, la prima analiză asupra rezultatului primului tur al prezidenţialelor, că rezultatul slab din sudul ţării, într-o mare măsură "se datorează dezinformării şi campaniei mizerabile" făcute de PSD şi de Victor Ponta împotriva sa.

"Avem prima şedinţă de analiză regională astăzi cu reprezentanţii noştri din judeţele din sudul ţării. Am dorit să vedem ce rezultate s-au obţinut, de ce s-au obţinut şi ce vom face în continuare. Primele analize arată clar că acolo unde nu am obţinut rezultatul pe care ni l-am dorit acest lucru se datorează în mare măsură minciunilor domnului Ponta, se datorează dezinformării şi campaniei mizerabile făcute împotriva mea şi împotriva noastră de PSD", a declarat Iohannis.

El a precizat că aceste lucruri trebuie "contracarate" şi a fost realizată o strategie pentru al doilea tur.

"Este foarte păcat că domnul Ponta şi PSD au înţeles să tranforme o campanie electorală într-un circ cu minciuni şi cu scandal", a mai spus liderul PNL.

"Este nevoie de mai multă implicare şi toată lumea a înţeles acest lucru. Vom avea mai multă implicare acolo unde rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor şi clar vom câştiga în toate aceste locuri. Eu pornesc cu convingerea foarte fermă că voi câştiga aceste alegeri", a mai declarat Iohannis.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-la-prima-analiza-a-alegerilor-rezultatele-slabe-cauzate-de-dezinformarea-facuta-de-psd-13493434
13493434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.