Iohannis, întâlnire cu delegaţia Băncii Mondiale. Politicile fiscal-bugetare, pe agenda discuţiilor

Postat la 12 decembrie 2017 48 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a primit marţi, la Palatul Cotroceni, o delegaţie a Băncii Mondiale, pe agenda discuţiilor aflându-se şi politicile fiscal-bugetare, fiind susţinută necesitatea ca acestea să fie responsabile, pentru a oferi predictibilitate şi stabilitate mediului de afaceri.

Iohannis, întâlnire cu delegaţia Băncii Mondiale. Politicile fiscal-bugetare, pe agenda discuţiilor

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, delegaţia Băncii Mondiale a fost condusă de Vicepreşedintele Regional pentru Europa şi Asia Centrală, Cyril Muller, iar discuţiile purtate în cadrul întrevederii s-au referit la rezultatele preliminare ale Diagnosticului Sistematic de Ţară pentru România, dar şi la modalităţile de consolidare a colaborării dintre România şi Banca Mondială în contextul viitorului Cadru de Parteneriat pentru perioada 2018-2023.

„Au fost abordate şi evoluţiile economice recente din ţara noastră, fiind subliniată necesitatea ca politicile fiscal-bugetare să fie unele responsabile, astfel încât cadrul fiscal-bugetar să ofere predictibilitate şi stabilitate mediului de afaceri, dar să şi poată face faţă unor potenţiale riscuri”, se arată în documentul citat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.