Iohannis în picioare, Dragnea şi Tăriceanu pe scaun. “- Ce ai înţeles tu de aici? -Că regele nu mai e şi am rămas doar cu comuniştii”

Postat la 23 decembrie 2017 55148 afişări

Un gest lipsit de politeţe l-aufăcut Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu la Sala Tronului de la Palatul Regal.

Pe Facebook, Dan Maşca a adăugat “- Ce ai înţeles tu de aici?

-Că regele nu mai e şi am rămas doar cu comuniştii” – a răspunE trecut de miezul nopţii, aşa că vreau să vă atrag atenţia asupra unui minut din înregistrarea de mai jos din 16.12.2017, ora 10.

La momentul 0:09:17 al înregistrării, Preşedintele Ţării, Klaus Iohannis şi cu soţia sa Carmen apar pe ecran, venind spre Sala Tronului de la Palatul Regal.

La momentul 0:09:29, când intră în sală, toţi cei prezenţi se ridică în picioare.

La momentul 0:09:35, primul care se aşază pe scaun este preşedintele Senatului, CPT. După 3 secunde face acelaşi lucru şi consoarta sa.

La momentul 0:09:45, a treia persoană care se aşază pe scaun este preşedintele Camerei Deputaţilor, LD.

La momentul 0:10:00, după oarece discuţii cu vecinii săi, deja bine înfipţi cu fundul în scaune, se aşază şi premierul MT.

În tot acest timp, restul audienţei aflate la eveniment, de la capete încoronate ale monarhiilor la membri ai Caselor Regale din Europa şi din lume, de la ambasadori şi personalităţi de cultură la veterani de război aşteaptă TOŢI, fără nicio excepţie, respectuos, în picioare.

(…) >> Laurentiu Theodoru

Fotografii de la Raluca Serghe”s 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.