Iohannis: Guvernul a decretat DOLIU NAŢIONAL după tragedia din Clubul Colectiv

Autor: Ana Maria Lazăr Postat la 31 octombrie 2015 73 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, după o vizita la locul tragediei produse vineri seară în Capitală, că Guvernul a decretat doliu naţional, el solicitând totodată celor prezenţi în faţa clubului unde a avut loc incendiul să păstreze un moment de reculegere.

"Guvernul a decretat doliu naţional şi cred că este un moment potrivit să păstrăm câteva secunde de linişte pentru cei care au decedat", a spus preşedintele.

Preşedintele Klaus Iohannis a mers, sâmbătă, la Clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia în care 27 de oameni au murit, iar aproximativ 200 au fost răniţi, şeful statului aducând un buchet de flori şi aprinzând o lumânare.

Iohannis a ajuns la Clubul Colectiv din centrul Capitalei în jurul orei 12.45, după ce a fost la Spitalul Floreasca, unde se află o parte a victimelor tragediei.

Şeful statului a adus un buchet de cale albe şi a aprins o lumânare lângă zidul localui, unde sunt depuse mai multe lumânări şi flori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
DOLIU NAŢIONAL,
/actualitate/iohannis-guvernul-a-decretat-doliu-national-dupa-tragedia-din-clubul-colectiv-14868997
14868997
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.