Iohannis, după locale: PNL şi USR devin forţele schimbării în bine, iar PSD trece în opoziţie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 septembrie 2020 44 afişări

După votul de duminică, PNL şu USR au devenit „forţele schimbării în bine, iar PSD trece în opoziţie”, susţine preşedintele Klaus Iohannis.

Iohannis, după locale: PNL şi USR devin forţele schimbării în bine, iar PSD trece în opoziţie

„În urma scrutinului , victoria aparţine în primul rând democraţiei româneşti. A fost o victorie majoră a dreptei din România. S-a conturat o nouă realitate politică, cea în care PNL şi USR devin forţele schimbării în bine, iar PSD trece în opoziţie, cu unul dintre cele mai slabe rezultate”, spune Klaus Iohannis.

El mai spune că votul de duminică reprezintă pentru PNL un scor istoric - „cea mai bună preformanţă electorală din ultimii 30 de ani”.

”Felicitări, sunteţi astăzi cel mai mare partid din România, v-aţi câştigat credibilitatea prin muncă şi prin responsabilitatea cu care v-aţi asumat gestionarea celei mai grele crize pe care o traversează România. Votul pe care vi l-au dat ieri românii arată şi că administraţiile liberale de succes sunt exemple pe care oamenii le doresc preluate în cât mai multe localităţi. Pentru USR-PLUS, o formaţiune tânără, la început de drum, este de asemenea un scor foarte bun. Felicitări, aţi dovedit că perseverenţa şi proiectele bine pregătite vă pot consolida ca partid şi vă pot asigura un loc important pe scena politică.

Votul de ieri a fost unul pentru seriozitate în viaţa publică, pentru politicieni maturi şi administratori competenţi”, adaugă şeful statului.

El mai spune că votul de duminică este un semnal clar transmis de cetăţeni că doar prin colaborarea şi pe viitor a formaţiunilor de dreapta, România are şansa să se modernizeze şi să se dezvolte.

„Românii au votat pentru o direcţie nouă, a bunului simţ, a respectului faţă de cetăţean, a democraţiei. Oamenii îşi doresc comunităţi administrate de lideri competenţi, care îşi ţin promisiunile şi îşi asumă răspunderea oricât de dificil ar fi, indiferent de circumstanţe”, conchide şeful statului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
alegeri,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.