Iohannis, discuţii cu premierul Croaţiei despre aderarea la spaţiul Schengen

Postat la 18 mai 2018 83 afişări

Klaus Iohannis a avut, vineri, o întâlnire cu premierul Croaţiei, Andrej Plenković, discuţiile dintre cei doi oficiali fiind legate de eforturile celor două state de a adera la Spaţiul Schengen, precum şi despre provocările legate de migraţie.

Iohannis, discuţii cu premierul Croaţiei despre aderarea la spaţiul Schengen

"Cei doi înalţi oficiali au avut un schimb de opinii în legătură cu demersurile întreprinse de cele două state pentru aderarea la Spaţiul Schengen, fiind abordate, de asemenea, provocările legate de migraţie şi modalităţile de gestionare a efectelor acestui fenomen", transmite Administraţia Prezidenţială într-un comunicat.

Un alt subiect abordat de cei doi a fost legat de economie, dar şi de importanţa unei coordonări strânse româno-croate din perspectiva deţinerii, pentru prima dată pentru ambele ţări, a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în cadrul aceluiaşi Trio, alături de Finlanda.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.