Iohannis: Condamn atacurile care au avut loc la Ankara

Autor: Departamentul Politic Postat la 10 octombrie 2015 135 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă atacurile care au avut loc sâmbătă lângă gara centrală din Ankara, în urma cărora s-au înregistrat numeroase victime, morţi şi răniţi, şeful statului exprimând, în numele său şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Ankara şi cu poporul turc.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în urma atacurilor teroriste care au avut loc, sâmbătă, la Ankara.

"Condamn atacurile care au avut loc astăzi lângă gara centrală din Ankara, explozii în urma cărora s-au înregistrat numeroase victime, morţi şi răniţi. Îmi exprim, în numele meu personal şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Ankara şi cu poporul turc şi transmit condoleanţe pentru familiile greu încercate ale victimelor şi persoanelor grav rănite în atacurile teroriste", se arată în mesajul preşedintelui Iohannis.

"România condamnă cu fermitate aceste atacuri criminale şi reiterează întregul sprijin pentru Turcia", adaugă şeful statului.

Exploziile produse sâmbătă lângă gara centrală din Ankara s-au soldat cu cel puţin 30 de morţi şi 126 de răniţi, a anunţat Ministerul turc de Interne, citat de agenţia Anadolu în pagina electronică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
ANKARA,
/actualitate/iohannis-condamn-atacurile-care-au-avut-loc-la-ankara-14821835
14821835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.