Investitorii pierd bani în continuare: Bitcoin ajunge la un nou minim

Postat la 05 februarie 2018 356 afişări

Bitcoin a scăzut sub pragul de 8.000 de dolari, după o săptămână de scăderi continue, înregistrând în ultimele 24 de ore un declin de peste 10%. Capitalizarea pieţei de criptomonede la nivel mondial a ajuns la 379 miliarde de dolari, după ce la sfârşitul anului trecut trecea de 900 de miliarde de dolari.

Investitorii pierd bani în continuare: Bitcoin ajunge la un nou minim

Toate criptomonedele principale au înregistrat scăderi, Ethereum ajungând la 814 dolari, după un declin de 11,52% în ultimele 24 de ore, în timp ce Ripple, vedeta sfârşitului de an, a scăzut la 0,79 doalri, după ce urcase la peste 3,80 dolari. Bitcoin era cotat, la ora transmiterii acestei ştiri, la 7.915 dolari.

Veştile proaste nu se opresc aici pentru investitorii în criptomonede. O platformă locală de intermediere de tranzacţii cu criptomonede BTCxChange, deţinută de firma BTC X CHANGE TRADING SRL, înregistrată în Iaşi şi-a anunţat clienţii că a primit înştiinţări de la bănci că nu mai poate avea conturi deschise şi că din această cauză clienţii trebuie să îşi retragă soldurile în lei, euro sau dolari până la 1 februarie.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.