Investiţiile în proiectul imobiliar Cosmopolis au ajuns la peste 300 de milioane de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 11 iulie 2018 68 afişări

Valoarea investiţiilor în proiectul imobiliar Cosmopolis, început în urmă cu 11 ani, a ajuns la peste 300 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Investiţiile în proiectul imobiliar Cosmopolis au ajuns la peste 300 de milioane de euro

Până în prezent au fost finalizate şi vândute peste 3.000 de apartamente şi vile în Cosmopolis, comunitatea din cadrul proiectului ajungând la peste 7.300 de locuitori, majoritatea familii tinere cu unul sau doi copii sau tineri profesionişti, care lucrează în zona de nord a oraşului.

Cosmopolis reuneşte facilităţi precum două grădiniţe, o şcoala primară, două parcuri, o plajă privată cu ponton pe marginea lacului aflat în apropierea ansamblului, 24 de piscine exterioare şi o multitudine de terenuri de fotbal, baschet şi tenis. În cadrul ansamblului se regăseşte şi primul strip mall dezvoltat într-un proiect rezidenţial din România, care include mai multe magazine, un supermarket, farmacie, restaurante şi cafenele, brutărie, fast- food, petshop şi clinică veterinară.

Planurile viitoare de dezvoltare ale Cosmopolis prevăd construirea a peste 7.000 de locuinţe precum şi dezvoltarea în continuare a infrastructurii şi facilităţilor oferite.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.