Investiţie masivă în România făcută de una dintre cele mai mari multinaţionale din lume

Postat la 11 iunie 2018 296 afişări

British American Tobacco (BAT) spune că va investi până în 2022 800 mil. euro în fabrica pe care o are la Ploieşti, o parte din investiţie urmând să meargă spre construirea de la zero a unei hale pentru producţia rezervelor pentru dispozitivul Glo.

Investiţie masivă în România făcută de una dintre cele mai mari multinaţionale din lume

Compania spune că într-o primă etapă, investiţia va genera 200 de noi locuri de muncă.

 

”Suma de 800 de mil. euro care urmează să fie investită în Ploieşti în următorii 5 ani este o dovadă a angajamentului nostru faţă de România. În prezent 60% din produsele fabricate în România pleacă la export în alte 45 de ţări, iar acest procent va creşte la 70% ca urmare a noilor investiţii. Dorim să continuăm să investim în România şi sperăm că guvernul român va oferi predictibilitatea necesară”, a declarat Ram Addanki, director Europa Centrală şi de Sud în cadrul BAT.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.