Investiţie de peste 8,4 milioane de euro în staţiunea balneo-climaterică Ocna Mureş

Postat la 23 februarie 2017 238 afişări

Peste 8,4 milioane de euro vor fi investiţi într-o staţiune balneo-climaterică cu centre de sănătate, recuperare, înfrumuseţare şi agrement, la Ocna Mureş, oraş care a fost zeci de ani pe harta turistică a României prin băile sărate, momentul de glorie fiind atins în 1980.

Investiţie de peste 8,4 milioane de euro în staţiunea balneo-climaterică Ocna Mureş

Ocna Mureş, oraş care a oferit, în trecut, mai multe variante de tratament, fusese şters de pe harta turistică a României de azi, însă, acum, Consiliul Judeţean Alba şi Primăria acestui oraş au decis să investească peste 8,4 milioane de euro într-un obiectiv turistic important, respectiv o staţiune balneo-climaterică cu bază de tratament şi agrement, care să îşi poată primi turiştii în 2020.

Proiectul spune că staţiunea din „Oraşul Sării” va avea spaţii cu destinaţii multiple, între care o bază de agrement cu o sală de fitness, un restaurant, mai multe săli pentru tratamente, recuperare medicală, înfrumuseţare şi sănătate, un magazin de echipamente şi produse balneare şi cosmetice, piscine şi locuri de joacă pentru copii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.