Invenţia genială pentru şoferi care le-a adus titlul nemţilor de cei mai mari inovatori. Te salvează de chin în concedil de vis

Postat la 11 mai 2017 46 afişări

Center of Automotive Management şi PricewaterhouseCoppers le-au dat celor de la Volkswagen premiul pentru Cea mai inovativă marcă de volum.

Invenţia genială pentru şoferi care le-a adus titlul nemţilor de cei mai mari inovatori. Te salvează de chin în concedil de vis

  VW a mai primit la Frankfurt încă două premii generale (indiferent de segmentele sau standardul în care inovează) – pentru rezultate în conectivitatea pe care o oferă maşina şi tehnologii pentru condusul autonom în siguranţă.

Conform studiilor celor două entităţi care au acordat premiul, Volkswagen e de departe cel mai inovativ brand de volum cu 60 de inovaţii distincte.

IATĂ AICI INVENŢIA GENIALĂ CARE TE SCAPĂ DE CHIN ÎN CONCEDIUL DE VIS

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.