Intel lansează pe piaţa locală mini PC-ul dedicat segmentului de gaming

Postat la 29 iunie 2016 573 afişări

Intel lansează pe piaţa locală mini PC-ul dedicat segmentului de gaming

Compania americană a prezentat astăzi în cadrul unui conferinţe de presă mini PC-ul dedicat segmentului de gaming şi peste 10 sisteme de gaming de la desktop PC-uri, la laptopuri şi mini PC-uri.

Intel a prezentat pentru prima dată pe piaţa locală Intel NUC Kit NUC6i7KYK, mini PC-ul dedicat segmentului de consumatori entuziasmaţi. Potrivit reprezentanţilor Intel, mini PC-ul este capabil să ruleze cele mai noi jocuri, „indiferent de complexitatea jocului, utilizatorii pot beneficia de performanţa de care au nevoie”. Computerul suportă până la 32 GB memorie RAM şi are 4 porturi USB 3.0

Un alt produs prezentt de Intel este un procesor cu 10 nuclee, Intel Core i7-6950X Extreme Edition, „dedicat gamingului de înaltă performanţă, dar şi realităţii virtuale”.

Produsele expuse în cadrul conferinţei de presă apaţin unor companii locale şi internaţionale precum: Acer, ASUS, Dell Alienware, HP, Lenovo etc.

„Zona de gaming este una dintre cele mai dinamice şi importante din industria IT, iar succesul îl poţi obţine doar prin crearea unor sisteme puternice care să fie dotate cu procesoare de ultimă generaţie”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, la Intel pe Europa Centrală şi de Est.

Bogdan Georgescu a mai declarat că Intel doreşte pe viitor să se extindă pe piaţă cu produse care să fie în totalitate create de compania americană.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/intel-lanseaza-pe-piata-locala-mini-pc-ul-dedicat-segmentului-de-gaming-15511540
15511540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.