Întârzierile zborurilor au afectat peste 23.000 de pasageri vara trecută în aeroporturile din ţară

Postat la 14 august 2019 43 afişări

Peste 23.000 de pasageri au fost afectaţi de întârzierile zborurilor în aeroporturile din România. Mai puţin de jumătate dintre aceştia au primit despăgubiri, potrivit unui studiu Air Help.

Întârzierile zborurilor au afectat peste 23.000 de pasageri vara trecută în aeroporturile din ţară

Aproximativ 10.000 de pasageri români afectaţi vara trecută de întârzieri mai mari de trei ore, anulări sau refuz la îmbarcare au primit compensaţii de până la 600 de euro. Restul de 13.000 de pasageri afectaţi nu au cerut încă compensaţii companiilor aeriene.

Legislaţia europeană le dă însă dreptul să depună cerere timp de trei ani de la incident. Cei mai mulţi dintre ei au avut zboruri cu plecare din Bucureşti, însă mulţi pasageri au întâmpinat probleme şi la Cluj-Napoca şi Iaşi. La polul opus, sunt pasagerii care au decolat din Suceava, Satu Mare şi Craiova.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pasageri,
intarzieri,
zboruri,
aeroport,
vara,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.