Ce se întâmplă cu vedeta Portugaliei la Campionatul Mondial? Cristiano Ronaldo a fost condamnat la închisoare cu suspendare şi a primit o amendă de 22 de milioane de dolari de la autorităţile spaniole

Autor: Alex Ciutacu Postat la 17 iunie 2018 90 afişări

Ce se întâmplă cu vedeta Portugaliei la Campionatul Mondial? Cristiano Ronaldo a fost condamnat la închisoare cu suspendare şi a primit o amendă de 22 de milioane de dolari de la autorităţile spaniole

Superstarul Cristiano Ronaldo a ajuns la o înţelegere cu autorităţile spaniole într-un caz de evaziune fiscală în care acesta este acuzat că nu ar fi plătit taxe în valoare totală de 17,1 milioane de dolari în perioada 2011-2014, potrivit Fortune, care îi citează pe spaniolii de la El Mundo.

Jucătorul portughez, care joacă la Real Madrid şi la echipa naţională a Portugaliei, a încheiat un accord pentru o sentinţă la închisoare cu suspendare şi o amendă de 21,8 milioane de dolari.

Cu toate acestea, potrivit Reuters, sunt şanse slabe ca acesta să execute timp în închisoare, deoarece legea din Spanie le permite condamnaţilor să rămână în probaţiune în cazul în care este prima abatere şi sentinţa este mai mică de doi ani.

Avocaţii nu au semnat încă înţelegerea, potrivit Reuters.

Ştirea a apărut chiar înainte ca Ronaldo, care a negat acuzaţiile, să intre în meciul Portugalia-Spania din cadrul Cupei Mondiale din Rusia. Acesta a înscris trei goluri, într-un meci care s-a finalizat cu scorul de 3-3.

Starul clubului de fotbal Real Madrid nu este singurul jucător de top care a avut probleme cu autorităţile spaniole.

În 2017, argentinianul Lionel Messi, care joacă la FC Barcelona, a fost condamnat la 21 de luni în închisoare, situaţie ce a fost rezolvată cu o amendă de 2,5 milioane de dolari.

Ronaldo, 33 ani, este printre cei mai bine plătiţi sportive din lume. El „are o avere estimată la 450 milioane dolari”, potrivit CNBC, iar imperiul lui financiar a fost construit în jurul contractelor de sponsorizare cu companii precum Nike.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cristiano ronaldo,
autoritati,
portugalia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.