Institutul Clinic Fundeni nu are apă caldă şi căldură

Autor: Laura Buciu Postat la 07 octombrie 2021 46 afişări

Institutul Clinic Fundeni nu are apă caldă şi căldură

Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti nu are, joi, apă caldă şi căldură. Unitatea medicală a fost informată că se fac lucrări în zonă.

Deşi temperaturile sunt destul de scăzute în Capitală, Institutul Clinic Fundeni nu are, joi, apă caldă şi căldură.

Reprezentanţii unităţii medicale au declarat că au primit o comunicare informală, prin care sunt anunţaţi că în zonă au loc lucrări de reparaţii, astfel că o perioadă nu se poate asigura apa caldă sau căldura.

De altfel, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunţat, joi, că în cursul nopţii de joi spre vineri va începe probele la cald pentru consumatorii din Capitală

Termoenergetica a început să furnizeze căldură instituţiilor din Bucureşti.

„Probele la cald prin care se realizează echilibrul hidraulic al întregului sistem de termoficare se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire. Vă comunicăm şi faptul că instituţia noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru”, au anunţat reprezentanţii companiei municipale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fundeni,
caldura,
apa calda,
refuz,
institut

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.