Inspecţia Judiciară s-a autosesizat în cazul procurorului fără ITP care a amendat, cu câte 5.000 de lei, poliţiştii care l-au oprit în trafic

Postat la 20 noiembrie 2018 288 afişări

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat în cazul procurorului care a amendat doi poliţişti cu câte 5.000 de lei, pentru că l-au oprit în trafic, şi urmează să efectueze verificări preliminare pentru a stabili dacă sunt indicii cu privire la săvârşirea vreunei abateri disciplinare.

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat în cazul procurorului fără ITP care a amendat, cu câte 5.000 de lei, poliţiştii care l-au oprit în trafic

Alin Bogdan Alexandru, purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare, a confirmat, pentru MEDIAFAX, că Inspecţia s-a sesizat din oficiu ca urmare a informaţiilor apărute în presă, potrivit cărora procurorul Mihai Laurenţiu Vasilescu a decis să amendeze doi poliţişti, cu 5.000 de lei, pentru că l-au oprit în trafic şi a întârziat la Parchet..

 

Potrivit sursei citate, Inspecţia Judiciară urmează să efectueze verificări preliminare pentru a stabili dacă există indicii cu privire la săvârşirea vreunei abateri disciplinare.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inspectie,
procuror,
trafic,
oprire,
politisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.