Înregistrarea primului apel la 112 în cazul morţii lui Dan Condrea. AUDIO

Postat la 28 iunie 2016 182 afişări

Înregistrarea primului apel la 112 în cazul morţii lui Dan Condrea. AUDIO

Primul apel la 112 în cazul morţii patronului Hexi Pharma a fost făcut de pe telefonul şoferiţei Gabriela Pelin, Mediafax intrând în posesia înregistrarii care arată că femeia şi un poliţist care trecea prin zonă au fost primii care aflat că victima accidentului este Dan Condrea.

Dan Condrea a murit la data de 22 mai după ce maşina pe care o conducea a ieşit de pe carosabil şi a lovit mai mulţi copaci, în Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea şi Corbeanca. Imediat după impact, lângă maşina patronului Hexi Pharma a ajuns Gabriela Pelin, o femeie care trece cu autoturismul prin zonă, şi un biciclist. La puţin timp, un al treila martor a fost un poliţist din localitatea Periş, care trece prin zonă cu maşina de serviciu.

Ascultă aici înregistrarea apelului la 112 făcut imediat după accidentul teribil în urma căruia Dan Condrea a murit

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
condrea
/actualitate/inregistrarea-primului-apel-la-112-in-cazul-mortii-lui-dan-condrea-audio-15509730
15509730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.