ING Bank România reduce dobânda la creditele ipotecare pentru clienţii care optează pentru un avans de minim 25%

Autor: Roxana Rosu Postat la 30 iunie 2020 222 afişări

ING Bank România reduce dobânda la creditele ipotecare pentru clienţii care optează pentru un avans de minim 25%

ING Bank România lansează o ofertă la creditele ipotecare pentru clienţii care optează pentru un avans de minim 25%, aceştia beneficiind de un discount de 0,5% la rata dobânzii.

”Contribuţia clienţilor la achiziţia locuinţei porneşte de la 15%, cu un discount de dobândă de 0,5% pentru o contribuţie proprie care depăşeşte 25%. Oferta de dobândă fixă, pentru produsul 7FIX, este foarte competitivă. Astfel, ne dorim să oferim clienţilor predictibilitatea ratei de plătit pentru următorii şapte ani şi, în acelaşi timp, protecţie în cazul fluctuaţiilor indicilor de referinţă variabili”, a declarat Roxana Cristea, Head of Lending, ING Bank România.

În aceste condiţii, aceştia pot economisi aproximativ 200 lei/lună, ceea ce semnifică o reducere de cca. 17% din rata lunară achitată.  

Clienţii care nu dispun de un avans de peste 25% pot contracta un credit ipotecar cu avans minim de 15% din valoarea imobilului.

În plus, banca pune la dispoziţia persoanelor fizice creditul 7FIX, care oferă predictibilitate şi protecţie timp de şapte ani, rata lunară de plată fiind fixă. Perioada de analiză a solicitării de credit este mult sub media altor programe de creditare. Începând cu al optulea an, dobândă este variabilă, calculată ca suma între marja fixă de 2,56% şi indicele IRCC. Totodată, dacă suma împrumutată depăşeşte pragul de 400.000 de lei, dobânda scade de la 5,00%, la 4,70% pentru creditul cu rată fixă (7FIX) şi 4,60% pentru cel cu rată variabilă.

Astfel, pentru creditul ipotecar cu rata variabilă, dobânda este între 4,60% şi 5,67%, iar pentru creditul 7FIX este între 4,70% si 5,80%, în funcţie de variabilele de avans, perioadă şi asigurare luate în calcul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clienti,
avans,
ing,
ing bank

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.