INFORMARE METEO de vânt puternic şi ninsori. Zonele vizate de avertizarea meteorologilor

Postat la 19 februarie 2018 78 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare meteo de intensificări ale vântului în sudul Banatului şi în zona înaltă din vestul Carpaţilor Meridionali, dar şi ninsori în judeţele Mehedinţi şi Gorj, valabilă de luni seară de la ora 22.00.

INFORMARE METEO de vânt puternic şi ninsori. Zonele vizate de avertizarea meteorologilor

Informarea meteorologică expiră miercuri, la ora 10.00.

Meteorologii avertizează că vântul se va intensifica treptat din cursul nopţii de luni spre marţi în sudul Banatului, unde rafalele vor depăşi temporar 80 km/h, dar şi pe crestele înalte din vestul Carpaţilor Meridionali, cu viteze în general de 65-75 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada.

În zona deluroasă şi montană a judeţelor Mehedinţi şi Gorj vor fi ninsori moderate cantitativ şi se va depune strat nou de zăpadă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.