INCREDIBIL! Paznicii unui supermarket au sechestrat o persoană! Închisă într-o cuşcă!

Postat la 12 februarie 2018 139 afişări

O sătmăreancă a suprinsi astăzi nişte scene absolut incredibile! O femeie a fost pur şi simplu sechestrată de paznicii magazinului Lidl de pe strada Rodnei. Indivizii au închis-o într-o cuşcă de metal. Ceea ce este o faptă penală! Şi se numeşte lipsire de libertate! Femeia este cu deficienţe psihice, iar paznicii spun că au închis-o în cuşca de metal pentru a se linişti.

INCREDIBIL! Paznicii unui supermarket au sechestrat o persoană! Închisă într-o cuşcă!

Întreaga scenă a fost surprinsă de o sătmăreancă care a făcut o serie de fotografii pe care apoi le-a postat pe contul său de Facebook însoţite de următorul text:

”Azi, la Lidl Satu Mare, acest “domn” Cristi – paznic la Lidl, impreuna cu colegul sau, au inchis o pe aceasta fata in locul destinat deseurilor. Cand zic ca au inchis o, nu exagerez, au inchis o cu cheia. Am stat cam 10 minute pana am pus bagajele in masina, am asteptat sa vad cum dexurg lucrurile. Acest paznic şi-aa batut joc, a aruncat cu zapada in gard, a zis ca e ca un caine in cusca.

Am asteptat …apoi i- am întrebat pe paznici : a furat ceva? Au zis nu. “Asta e ordinul de la seful” am intrebat daca ordinul e sa inchizi o persoana ? Au zis asa ne a zis seful. Am zis ca vreau sa vorbesc cu seful, la aceasta afirmatie unul dintre paznici a plecat iar la intrebarea cum va numiti ? Paznicul din imagine a zis Cristi. Il intreb de numele de familie ….a zis doar Cristi. I am spus ca nu are dreptul de a inchide o persoana, a zis ca asa face …ca sa l sperie 5 minute. I am spus ca sunt acolo de 10 minute si ca voi intra sa vb cu seful de magazin. Mi a zis sa mi vad de treaba, i am zis ca i am facut poze. Apoi …vazand ca nu plec… A deschis o pe persoana care se afla inauntru, care, vizibil nu putea riposta prea mult. Ce e de facut ?”

Cititi mai multe pe www.presasm.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.