Incident şocant cu ''Fundul zburător'', cea mai mare aeronavă hibrid din lume. Toate temerile au fost confrmate

Postat la 25 august 2016 3445 afişări

Airlander 10 este o combinaţie între un avion şi un dirijabil.

Incident şocant cu ''Fundul zburător'', cea mai mare aeronavă hibrid din lume. Toate temerile au fost confrmate

Airlander 10, cel mai mare avion din lume, este o combinaţie între un avion şi un dirijabil, fiind cu 15 metri mai lung decât cele mai mari aeronave pentru pasageri din lume.

Dezvoltat de Hybrid Air Vehicles, aeronava de 25 milioane de lire sterline a fost poreclită ''Fundul zburător'' ca urmare a formei sale.

Aeronava a efectuat primul zbor test în data  de 17 august.  ''Fundul zburător'' era planificat să realizeze şase zboruri în această vară, pentru a-şi demonstra tehnologia. În timpul celui de al doilea test, efectuat ieri, s-a întâmplat ceva cu totul neaşteptat.

Vezi aici incidentul şocant cu ''Fundul zburător'', cea mai mare aeronavă hibrid din lume. Toate temerile au fost confrmate

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incident,
hibrid,
crestere,
avion,
pasageri,
dezvoltare,
socant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.