Incident la NEVERSEA: Un artist a înjurat Guvernul şi s-a luat curentul pe scenă

Postat la 09 iulie 2018 138 afişări

Un incident s-a petrecut, duminică, în ultima seară a Festivalului NEVERSEA, după ce unul dintre artişti a înjurat Guvernul. În doar câteva momente s-a luat curentul pe scenă, iar spectatorii au scandat împotriva PSD. Organizatorii au anunţat că, de fapt, s-a defectat un generator electric.

Incident la NEVERSEA: Un artist a înjurat Guvernul şi s-a luat curentul pe scenă

Incidentul s-a petrecut pe una din cele cinci scene ale Festivalului NEVERSEA, în timp ce Grasu XXL a cântat melodia "Curaj". De pe scenă, artistul a adus injurii Guvernului României, moment în care scena a rămas în beznă, pentru că s-a luat curentul.

Spectatorii care asistau la concertul respectiv au început să scandeze împotriva Guvernului şi a PSD, strigând „PSD, ciuma roşie!”.

Incidentul a fost repede rezolvat de organizatori, care au anunţat că de vină pentru întâmplare a fost un generator electric, care a trebuit să fie schimbat, chiar cu acordul artistului de pe scenă.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.