Incident aviatic în România. Două avioane s-au CIOCNIT în zbor şi s-au prăbuşit

Postat la 04 august 2018 309 afişări

Două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit în aer, sâmbătă, la Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, în timpul unor zboruri de antrenament, iar apoi s-au prăbuşit în afara pistei. Unul dintre piloţi este inconştient, potrivit reprezentanţilor ISU Suceava.

Incident aviatic în România. Două avioane s-au CIOCNIT în zbor şi s-au prăbuşit

„Cei doi piloţi de la manşă au rămas încarceraţi, iar unul dintre ei este inconştient. Nu au fost înregistrate alte victime”, a spus Găleată.

La faţa locului, în Frătăuţii Vechi, acţionează o autospecială de stingere şi descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), pilotul găsit inconştient a fost declarat decedat.

 

„Pilotul inconştient a fost declarat decedat. Celălalt pilot a fost extras din avion şi stabilizat de către echipajele medicale. S-a solicitat elicopterul SMURD în vederea transportării pilotului la UPU Iaşi”, a transmis IGSU.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.