Incident AVIATIC cu 162 de pasageri la bord: Un avion care venea de la Ankara a ieşit de pe pistă şi s-a oprit foarte aproape de apele Mării Negre - FOTO, VIDEO

Autor: Andrei Ionascu Postat la 14 ianuarie 2018 109 afişări

Un avion de pasageri al companiei Pegasus Airlines a ieşit de pe pista aeroportului din Trabzon, Turcia, şi s-a oprit la câţiva metri de apele Mării Negre, dar nicio persoană nu a fost rănită, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în nord-estul Turciei. O aeronavă Boeing 737-800 care venea de la Ankara, cu 162 de pasageri la bord, a aterizat la Trabzon.

Imaginile de la faţa locului arată că avionul s-a blocat pe o pantă abruptă şi noroioasă, la aproximativ 10 metri de apele Mării Negre.

Cauza accidentului nu este deocamdată cunoscută, iar autorităţile au deschis o anchetă. Guvernatorul provinciei Trabzon, Yucel Yavuz, a precizat că examinările efectuate peste noapte au confirmat că nu sunt probleme cu pista de aterizare.

Aeroportul din Trabzon a fost închis până duminică dimineaţă, la ora locală 08.00, mai multe curse fiind anulate.

SURSA: Aeronews Facebook

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURCIA,
AVION,
PISTĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.