Incendiul din Londra a pornit de la congelatorul unui frigider

Postat la 23 iunie 2017 346 afişări

Incendiul clădirii de apartamente Greenfell din Londra a pornit de congelatorul unui frigider, iar panourile izolatoare au picat testul de siguranţă, conform poliţiei londoneze, citate de BBC News.

Incendiul din Londra a pornit de la congelatorul unui frigider

Flăcările s-au extins rapid asupra unei clădiri de 24 de etaje, în ceea ce ar putea fi considerat cel mai mare incendiu din Marea Britanie de la cel de-al Doilea Război Mondial şi până acum.

Panourile de izolare uşor inflamabile ale blocului ar fi putut avea o influenţă majoră asupra răspândirii rapide a incendiului.

Cel puţin 70 de persoane au fost date dispărute şi se presupune că acestea ar fi decedat în urma incendiului ce a distrus 150 de apartamente.

Poliţia Metropolitană ia în considerare deschiderea unui dosar pentru ucidere din culpă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.