Cât va costa gigacaloria în această iarnă? Topul tarifelor din marile oraşe

Postat la 25 octombrie 2017 352 afişări

Tariful pentru gigacaloria facturată populaţiei în marile oraşe depăşeşte 200 de lei, maximele la nivel naţional fiind întâlnite în Sighişoara, Alexandria şi Gheorgheni, reiese din datele transmise la solicitarea MEDIAFAX de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Cât va costa gigacaloria în această iarnă? Topul tarifelor din marile oraşe

La Sighişoara, compania ATT facturează pentru populaţie cel mai mare tarif din ţară, respectiv 379,1 lei/gigacalorie, furnizorul local de termoficare folosind drept combustibil gazele naturale.

Al doilea cel mai mare tarif din ţară este facturat la Alexandria, reşedinţa judeţului Teleorman, unde agentul termic furnizat de Termic Calor Serv costă 345,3 lei/gigacaloria, centrala locală funcţionând tot pe gaze naturale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.