Încă un deputat a plecat din PSD şi s-a dus alături de Victor Ponta în Pro România

Postat la 02 aprilie 2019 194 afişări

Deputatul Petru-Sorin Marica s-a înscris marţi în Pro România, susţinând că ”PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulţi, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale”.

Încă un deputat a plecat din PSD şi s-a dus alături de Victor Ponta în Pro România

”Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni şi de problemele lor şi am încercat să îi slujesc şi să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât şi ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulţi, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale” a declarat, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, Petru Sorin Marica.

 

El afirmă că s-a înscris în Pro România pentru că s-a regăsit, alături de Victor Ponta, Corina Creţu şi Mihai Tudose, în valorile autentice social-democrate.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deputat,
psd,
romania,
victor ponta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.