Încă un Burger King în România. Unde s-a deschis noul restaurant

Autor: Andra Stroe Postat la 23 aprilie 2021 246 afişări

Încă un Burger King în România. Unde s-a deschis noul restaurant

După inaugurarea a şase noi restaurante în primul an pe piaţa din România, AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare, deschide un nou restaurant Burger King în centrul Bucureştiului. Acesta se află situat pe Calea Victoriei, vizavi de guvern, şi va fi funcţiona atât pentru take-away cât şi pentru a onora comenzile care vin prin platformele de delivery.

Cel de-al şaptelea restaurant nou deschis în Bucureşti apare la doar câteva luni după inaugurarea restaurantului Burger King din Piaţa Sudului, acest lucru făcând parte din strategia pe termen lung a companiei în România.

Noul restaurant, situat în Piaţa Victoriei, va avea o echipă de 30 de angajaţi. În noua locaţie, clienţii companiei vor găsi şi produse plant based. Brandul american de fast-food a revenit oficial în România în sistem de franciză în toamna lui 2019, când a anunţat că are în plan deschiderea a 50 de unităţi în următorii 5 ani, având bugetate în acest sens investiţii de 200 de milioane de lei. Obiectivele au fost afectate însă de noua criză sanitară.

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de ţări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks şi Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog şi KABB. În România, AmRest operează Starbucks şi lanţul de restaurante Burger King.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
burger king,
restaurant,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.