Încă o lovitură pentru Samsung: imagini cu un Galaxy S7 care explodează au fost publicate pe un site din Marea Britanie - VIDEO

Postat la 16 septembrie 2016 2258 afişări

Profesoara Sarah Crockett, în vârstă de 30 de ani, le-a povestit celor de la The Sun cum telefonul ei Galaxy S7 s-a supraîncălzit şi apoi a explodat.

Nu este prima întâmplare de acest gen pentru Samsung, care s-a confruntat recent cu una dintre cele mai severe crize de imagine după ce mai multe dispozitive de tip Note 7 au explodat în timp ce erau la încărcat.

Femeia era într-o cafenea alături de soţul ei atunci când camerele de supraveghere au surprins fum ieşind din telefon. "L-am aruncat pe masă, în doar câteva secunde s-a umplut de fum peste tot", povesteşte femeia.

Samsung Electronics a pierdut deja 22 de miliarde de dolari din valoarea de piaţă în ultimele două şedinţe, în condiţiile în care investitorii au simţit o lovitură puternică din partea eşecului smartphone-ului Note 7, scrie Bloomberg.

Acţiunile Samsung au scăzut cu 11% de vineri, cel mai mare declin de două zile din 2008, după ce autorităţile de reglementare din SUA au avertizat utilizatorii în legătură cu smartphone-urile Note 7, susţinând că sunt probleme serioase la încărcare. Autorităţile aviatice au interzis pasagerilor să folosească aparatul în timpul zborului.

Sursa: The Sun

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.