În zilele 19-21 iulie va avea loc cea de-a treia regată a Cupei McCann 2013 – Regatta BMW -Beneteau, Marina Limanu, Constanţa

Postat la 11 iulie 2013 98 afişări

Bucureşti, 10 iulie 2013: Life Harbour, una dintre cele mai mari marine private din România, care oferă servicii integrate de yachting, sailing training şi lodging, împreună cu NauticLife, unul dintre cei mai mari operatori de pe piaţa de ambarcaţiuni din România si cu sprijinul mediatic al Ziarului Financiar anunţă organizarea Regatei BMW-Beneteau, care va avea loc în perioada 19-21 iulie în Marina Limanu, Constanţa.

În zilele 19-21 iulie va avea loc cea de-a treia regată a Cupei McCann 2013 – Regatta BMW -Beneteau, Marina Limanu, Constanţa

Acest eveniment este parte a Cupei McCANN, competiţie cu cel mai mare grad de anvergură din România din acest an, organizată de Yacht Club Regal Roman, cel mai vechi club de yachting din România, Black Sea Sailing, asociaţia proprietarilor de ambarcaţiuni  şi Life Harbour-NauticLife.

La linia de start sunt aşteptate cele mai titrate ambarcaţiuni cu vele, împărţite în două clase (A şi B) fiecare putând ajunge la un număr  de 10 paricipanţi / echipaj.Programul Regatei BMW – Beneteau începe în seara zilei de vineri, 19 iulie, cu o procedură standard de înregistrare a participanţilor, urmată de o scurtă şedinţă tehnică. Cursele propriu-zise vor avea loc sâmbătă, 20 iulie 2013 şi duminică 21 iulie 2013, în zona litorală dintre Vama Veche şi Capul Tuzla. Traseele curselor vor fi spectaculoase, având lungimi cuprinse între 3 şi 30 de mile.

Seara de sâmbăta, 20 iulie va fi un prilej de socializare a participanţilor, dar şi de relaxare şi distracţie la  Sayling Party.  Evenimentul se desfăşoară în aer liber, în incinta Marinei LifeHarbour Limanu, şi va include un concert live de anvergură, susţinut de Corina, care va putea fi urmărit atât de pe mal cât şi direct de pe tachturi. În plus, concurenţii se vor putea bucura de un show de lumini, demonstraţie de coktail-uri, bufet suedez şi  multe alte surprize.

Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 21 iulie, de la ora 17:00,  unde primii trei clasaţi la fiecare din cele doua clase de concurs, race, respectiv cruise vor primii cupe, medalii, diplome şi premii in echipamente electronice de sailing.

Regatta BMW-Beneteau este desfăşurată sub sistem de rating ORC  şi se bucură în premieră de prezenţa lui Emilio Feliu Serra (Italia), Judecator Internaţional şi membru al RYA (Royal Yachting Association), cu o vastă experienţă acumulată în cadrul unor competiţii de top pe care le-a arbitrat începând cu anul 1991.

Cei care doresc să se înscrie în cadrul acestei regate, pot descărca documentele necesare pe site-ul oficial al Cupei McCann 2013 www.romaniacup.ro, secţiunea “Regulament”. Participanţii trebuie să completeze formularul de înscriere, dar si declaraţia pe proprie răspundere, care va fi semnată de către participant, vineri seara, înainte de cursă, după citirea instrucţiunilor de cursă. Înscrierea se face prin e-mail, concomitent la cele două adrese de e-mail office@lifeharbour.ro, respectiv office@nauticlife.ro, data limită fiind 19 iulie.

Cupa McCann – Erickson este competiţia cu cel mai mare grad de anvergură din România din acest an. Aceasta include 5 regate, desfăşurate în perimetrul Vama Veche şi Platformele de foraj marin, având ca puncte intermediare Marina Eforie Nord, Portul Tomis şi Marina LifeHarbour Limanu.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/in-zilele-19-21-iulie-va-avea-loc-cea-de-a-treia-regata-a-cupei-mccann-2013-regatta-bmw-beneteau-marina-limanu-constanta-11116133
11116133
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.