În plină epidemie un şofer de microbuz a bagat 36 de oameni pe 21 de locuri

Postat la 26 martie 2020 113 afişări

În plină epidemie un şofer de microbuz a bagat 36 de oameni pe 21 de locuri

Un număr de 36 de oameni au fost găsiţi de poliţişti într-un microbuz de 21 de locuri, pe un drum din judeţul Olt. Şoferul a fost amendat cu 12.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Olt, microbuzul circula pe DJ 653, pe ruta Slatina - Valea Mare - Recea – Schitu, iar călătoria oamenilor era contra-cost.

Poliţiştii din Olt l-au oprit în trafic pe şofer, iar în urma controlului au descoperit că în microbuz erau 36 de persoane, cu 15 mai multe decât numărul de locuri cu care era prevăzut autovehiculul.

„În interiorul microbuzului au fost identificate un numar total de 36 de persoane (15 persoane în plus), în condiţiile în care microbuzul, conform certificatului de înmatriculare este prevazut cu un nr de 21 de locuri”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
microbuz,
locuri,
oameni,
sofer

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.