În iulie, câştigul salarial mediu nominal net a fost de 2391 lei, cu 11 lei mai mult decât în iunie

Postat la 07 septembrie 2017 74 afişări

Câştigul salarial mediu nominal net în iulie a fost de 2391 de lei, în creştere faţă de luna precedentă cu 11 lei. Valorile cele mai mari ale câştigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în activităţi de servicii în tehnologia informaţiei, iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante.

În iulie, câştigul salarial mediu nominal net a fost de 2391 lei, cu 11 lei mai mult decât în iunie

Valorile cele mai mari ale câştigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în activităţi de servicii în tehnologia informaţiei (6009 de lei), iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante (1418 de lei), conform datelor Institutului Naţional de Statistică.

Comparativ cu luna iulie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 15,1%. Indicele câştigului salarial real faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent a fost de 113,5%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.