În cât timp a epuizat eMAG stocul de jocuri GTA 5

Autor: Alexandru Matei Postat la 20 septembrie 2013 754 afişări

eMAG, cel mai mare retailer online din România, a avut pe stoc 500 de copii ale jocului Grand Theft Auto 5.

În cât timp a epuizat eMAG stocul de jocuri GTA 5

eMAG, cel mai mare retailer online din România, a vândut în mai puţin de 24 de ore de la lansare cele 500 de copii ale jocului Grand Theft Auto 5 pe care le-a avut pe stoc, au declarat pentru ZF reprezentanţii companiei.

"În mai puţin de 24 de ore s-au vândut toate cele 500 de copii GTA 5 pe care le-am avut. Este jocul care s-a epuizat cel mai rapid din stoc din categoria celor pentru console", a declarat Cristian Tenie, Product Manager Gaming la eMAG.

Un alt joc ce s-a vândut la fel de rapid după lansare a fost Diablo 3, dar acesta face parte din categoria jocurilor pentru PC.

eMAG urmează să primească din nou jocul la jumătatea lunii viitoare.

GTA 5, ce în prezent poate fi jucat doar pe Xbox 360 şi Playstation 3, a fost lansat în trei variante, cea de bază comercializată în România cu un preţ mediu de 260 de lei, varianta Special Edition la preţuri cuprinse între 349-399 de lei şi GTA 5 Collectors Edition la preţul de 799 de lei.

Jocul a bătut recordul de încasări în prima zi la nivel mondial, cu vânzări de 800 mil. dolari (600 mil. euro), valoare echivalentă vânzărilor anuale cumulate ale celor mai mari cinci mall-uri din România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
gta 5,
joc
/actualitate/in-cat-timp-a-epuizat-emag-stocul-de-jocuri-gta-5-11365512
11365512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.