În 2017, Uniunea Europeană a cunoscut cea mai mare creştere a invesţiilor străine directe

Postat la 09 iulie 2018 43 afişări

În 2017, pe fondul negocierilor pentru Brexit, Uniunea Europeană a cunoscut o creştere a invesţiilor străine directe cu 10%, cele mai mari creşteri ale numărului de proiecte fiind înregistrate în Franţa şi Germania, rezultă din datele unui raport al companiei de consultanţă financiară EY.

În 2017, Uniunea Europeană a cunoscut cea mai mare creştere a invesţiilor străine directe

În Germania, numărul proiectelor cu investiţii străine directe a crescut cu 6%, cu un total de 1,124 de proiecte. În Franţa, creşterea a fost de 31%, numărul proiectelor urcând de la 778 până la 1.019.

La nivelul întregii Uniuni, totalul investiţiilor străine directe din 2017 a fost mai mare decât în orice alt an, numărul proiectelor ajungând la aproape 7.000 - de peste trei ori mai mare decât în anul 2000 şi mai mult de dublu decât în 2009.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.