Impresionant! Elevă din România cu deficiente de vedere a luat 10 la bacalaureat

Postat la 13 iulie 2017 191 afişări

În ciuda problemelor cu care se confruntă, Livia Tiron, o tânără din Huşi, a reuşit o performanţă de lăudat la examenul de bacalaureat.

Impresionant! Elevă din România cu deficiente de vedere a luat 10 la bacalaureat

Deficienţa de vedere nu a împiedicat-o pe Livia să ia note mari la examen. Aceasta a luat 10 la limba si literatura romana, 9,80 la istorie si 9,10 la filosofie.

„Subiectele au fost accesibile si corect formulate. Pentru mine, au fost de un nivel mediu, intrucat am participat si la Olimpiada Nationala si am avut contact cu modele diferite de abordare. De fapt, Bacalaureatul trebuie sa fie pentru toti elevii, eu nu cred ca nu poti trece peste proba maturitatii, chiar cu un efort minim…”, a declarat tanara pentru vremeanoua.ro, preluat de stirilekanald.ro

Ea a precizat ca va da admitere la Facultatea de Litere, dar si la Psihologie si stiintele educatiei, specializarea Pedagogia invatamantului primar si prescolar, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, intrucat isi doreste sa devina dascal.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.