Imagini incredibile surprinse de un fotograf care a petrecut şapte ani alături de triburile africane

Postat la 16 noiembrie 2015 747 afişări

Mario Gerth, 38 de ani, din Germania a călătorit pe continentul negru şapte ani de zile căutând şi fotografiind societăţile tradiţionale tribale africane. Oamenii din aceste comunităţi trăiesc simplu în case făcute din balegă de vacă, iar hainele sunt constituite din peiei de animale, informează Daily Mail.

"Primul lucru pe care l-am observat a fost faptul că toţi aceşti oameni erau extrem de fericiţi, deşi trăiesc în condiţii grele", a spus Gerth. "Triburile au fost vizitate de mai mulţi oameni din ţările civilizate şi au învăţat de la ei, dar sunt mulţumiţi cu stilul de viaţă simplu. Nu vor să se schimbe", a mai spus el.

Pentru a fi acceptat în interiorul triburilor, fotograful a mers însoţit de un ghid care i-a facilitat intrarea.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/imagini-incredibile-surprinse-de-un-fotograf-care-a-petrecut-sapte-ani-alaturi-de-triburile-africane-14888267
14888267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.