Imagini impresionante: Zeci de oameni ridică un autobuz pentru a salva un bărbat prins sub vehicul - VIDEO

Autor: Alexandra Vladescu Postat la 30 mai 2015 366 afişări

Zeci de oameni din Marea Britanie s-au solidarizat pentru a salva un ciclist ce a fost lovit de un autobuz şi prins sub acesta, acţiunea de salvare fiind surprinsă în imagini.

Aproximativ 100 de londonezi au sărit în ajutorul bărbatului prins sub autobuz şi au ridicat autovehiculul de 12 tone, scoţând victima, informează dailymail.co.uk.

Bărbatul a fost lovit de autobuz la ora de vârf şi prins sub roţile din faţă ale acestuia. Numele victimei nu a fost dat publicităţii, însă se crede că are aproximativ 20 de ani.

După ce a fost eliberat de sub autobuz de către trecători, bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salvare,
autobuz,
marea britanie
/actualitate/imagini-impresionante-zeci-de-oameni-ridica-un-autobuz-pentru-a-salva-un-barbat-prins-sub-vehicul-video-14365983
14365983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.