Imaginea de necrezut cu Dacian Cioloş face înconjurul internetului. Klaus Iohannis este stupefiat. „Sunt foarte surprins”

Postat la 16 octombrie 2016 57468 afişări

Imaginea de necrezut cu Dacian Cioloş face înconjurul internetului. Klaus Iohannis este stupefiat. „Sunt foarte surprins”

Telefonul scurt l-a trezit pe Dacian din platforma de reflecţie pentru viitorul României:

-Domnule prim ministru Dacian Cioloş, sunt foarte surprins. Stu-pe-fi-at! Ce facem dacă, după tigri şi urşi, Oraşul Meu va fi invadat de dinozaurii de partid, cărora nu li s-a micşorat urma încă? Eu cum mai ajung acasă în weekend, ca să verific dacă n-a lăsat vreun chiriaş gazul deschis, apa, lumina? Voi fi pus în situaţia de a face naveta la Miami. De astfel de emoţii negative avem nevoie noi, sibienii, acum?

VEZI aici imaginea de necrezut cu Dacian Cioloş face înconjurul internetului. Klaus Iohannis este stupefiat. „Sunt foarte surprins”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ursi,
dacian ciolos
/actualitate/imaginea-de-necrezut-cu-dacian-ciolos-face-inconjurul-internetului-klaus-iohannis-este-stupefiat-sunt-foarte-surprins-15813579
15813579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.