Ilinca Păun, fost managing partner al Colliers: Tinerii români sunt curajoşi, independenţi şi greu de manipulat, dar se plictisesc repede, nu sunt constanţi

Postat la 03 februarie 2018 245 afişări

Lucrurile se pot schimba în România doar prin educaţie, în condiţiile în care sunt mulţi tineri care termină facultatea astăzi şi care nu au nici resursele, nici înţelegerea, nici competenţele necesare mediului de business actual, a declarat Ilinca Păun, fost managing partner la Colliers International România, în cadrul emisiunii ZF Live.

Ilinca Păun, fost managing partner al Colliers: Tinerii români sunt curajoşi, independenţi şi greu de manipulat, dar se plictisesc repede, nu sunt constanţi

Entrepreneurship Academy, unul dintre proiectele din care face parte şi fostul manager de la Colliers, îşi propune să pregătească tinerii pentru a fi antreprenori sau a intra ca project manageri în corporaţii.

 

„Spre deosebire de facultăţile de business din România şi din afară, noi ne-am propus o facultate de realitate, unde nu se fac cursuri. 50% din timp studenţii fac afaceri, din primele săptămâni merg în Olanda şi vin cu idei de business. Fac o companie, o înregistrează, depun un capital social şi se apucă de business. Parte din «examenul» final este profitul companiei. Secundare sunt cursurile, care sunt ţinute de experţi din industrie. Vrem să aducem un suflu nou în mediul de business.” 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.