Ilie Sârbu şi Niculae Bădălău, votaţi în conducerea Curţii de Conturi

Postat la 30 iunie 2020 289 afişări

Ilie Sârbu şi Niculae Bădălău, votaţi în conducerea Curţii de Conturi

 Deputaţii şi senatorii i-au numit, marţi, în şedinţă de plen comun, pe Ilie Sârbu în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi şi pe senatorul PSD Niculae Bădălău în cea de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit.

Parlamentarii l-au nunit în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi pe Ilie Sârbu, cu 329 voturi „pentru” şi 20 „contra”.

De asemenea, Niculae Bădălău a fost votat pentru funcţia de consilier de conturi, vicepreşedinte al Autorităţii de Audit, cu 294 de voturi favorabile şi 55 „împotrivă”.

Pentru cele cinci mandate de consilier de conturi au fost votaţi Lazăr Sorin, Ion Călin, Claudia Boghicevici, Dezso Attila şi Adrian Popa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conturi,
curte,
ilie sarbu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.