Igor Dodon, în topul preferinţelor cetăţenilor Republicii Moldova- sondaj

Autor: Marian Avram Postat la 31 martie 2018 174 afişări

Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, este politicianul care se bucură de cea mai mare încredere din partea cetăţenilor moldoveni, arată datele unui sondaj publicat, vineri, de International Republican Institute, relatează site-ul Unimedia.info.

Potrivit sondajului, Dodon se bucură de încrederea a 31% dintre cetăţenii Republicii Moldova. Acesta este urmat de Maia Sandu, liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), care se bucură de încrederea a 16% dintre moldoveni. Pe locul al treilea se clasează Andrei Năstase, preşedintele Platformei Civice Demnitate şi Adevăr şi candidat pentru Primăria Chişinăului, care este creditat de 8% dintre cetăţenii Republicii Moldova.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DODON,
R. MOLDOVA,
SONDAJ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.