Horia Tecău s-a calificat în finală la Nisa, la dublu

Autor: Traian Terzian Postat la 21 mai 2015 39 afişări

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul unu, s-a calificat, joi, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Nisa (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 439.405 euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

Tecău şi Rojer au învins, în semifinale, cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră şi 12 minute, cuplul argentinian Guillermo Duran/Maximo Gonzalez.

În finală, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni echipa câştigătoare din partida dintre perechea Mate Pavici/Michael Venus (Croaţia/Australia) şi cuplul Martin Emmrich/Andreas Siljestrom (Germania/Suedia).

Pentru calificarea în finală, Tecău şi Rojer vor primi 150 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 12.760 de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
TECĂU,
NISA
/actualitate/horia-tecau-s-a-calificat-in-finala-la-nisa-la-dublu-14310850
14310850
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.