Horia Tecău, eliminat în semifinalele turneului de dublu de la Roland Garros

Autor: Traian Terzian Postat la 04 iunie 2015 49 afişări

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 5, a ratat, joi, calificarea în finala probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

Tecău şi Rojer au fost învinşi, în semifinale, cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră şi nouă minute, de cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo, cap de serie numărul 3.

În finală, Dodig şi Melo vor întâlni perechea americană Bob Bryan/Mike Bryan, cap de serie numărul unu, care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, cap de serie numărul 6.

Pentru performanţa reuşită la Freench Open, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor primi 720 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 112.500 de euro.

Horia Tecău a realizat în acest an cea mai bună performanţă a sa la French Open, după ce în 2011 a ajuns până în sferturile de finală împreună cu suedezul Robert Lindstedt. În afara celor trei finale jucate cu Lindstedt la Wimbledon, între 2010 şi 2012, Tecău a mai ajuns în semifinalele unui Grand Slam în 2012 şi în acest an, ambele la Australian Open. Românul a înregistrat ultima performanţă în echipă cu Rojer.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
TECĂU,
ROLAND GARROS
/actualitate/horia-tecau-eliminat-in-semifinalele-turneului-de-dublu-de-la-roland-garros-14401860
14401860
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.