Harta locurilor disponibile pentru vaccinare: Cum arată situaţia locurilor libere în acest moment, câţi oameni sunt înscrişi pe listele de aşteptare pentru imunizarea cu Pfize, Moderna şi AstraZeneca

Autor: Alexandru Nanu Postat la 16 mai 2021 32 afişări

Harta interactivă de pe platforma naţională de vaccinare arată în prezent câte locuri sunt libere pentru vaccinarea cu cele trei seruri folosite în România împotriva pandemiei de COVID-19. Potrivit datelor de la ora 13:00, din 16 mai, în ţară mai sunt disponibile 463.662 de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer, 80.973 de locuri libere pentru vaccinare cu Moderna şi 55.855 de locuri libere pentru vaccinare cu AstraZeneca.

Situaţia este din ce în ce mai bună, în momentul de faţă nu există nici-un judeţ în care nu sunt locuri libere pentru vaccinare.

Pe platforma de programare apare şi harta listelor de aşteptare pentru cele trei vaccinuri folosite de România, cel mai mare apetit pentru imunizare fiind în Mureş cu, cu aproape 2.660 de oameni înscrişi pe liste şi Bucureşti cu 2.267 de oameni înscrişi pe liste.

Cele mai multe solicitări pe listele de aşteptare sunt pentru vaccinul Pfizer – 7.574 de români alegând acest ser pentru imunizare, urmat de Moderna - 12 înscrieri pe lista de aşteptare şi pentru Astra Zeneca nu sunt persoane înscrise pe lista de aşteptare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuri,
vaccinare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.