HappyTour estimează o creştere de 70% a numărului de turişti pe pachete de Early Booking în urma „târgului online de călătorii”

Autor: Georgiana Călin Postat la 16 februarie 2017 290 afişări

Happy Tour, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de turism din România, desfăşoară a treia ediţie a „Happytârgului online de călătorii”, unde clienţii au posibilitatea să îşi achiziţioneze pachetele de vacanţă online, non-stop. Pentru această ediţie, compania estimează o creştere de 70%. a numărului de turişti.

HappyTour estimează o creştere de 70% a numărului de turişti pe pachete de Early Booking în urma „târgului online de călătorii”

„Happytârgul online de călătorii” a fost creat astfel încât turiştii să poată achiziţiona direct de pe site vacanţe personalizate, în funcţie de preferinţele lor, dar şi de perioada în care vor să călătorească. Începând de joi, 16 februarie, cei interesaţi pot cumpăra de pe site pachete turistice pentru vacanţe în străinătate, pentru Paşte sau escapade în România.  Ofertele Early Booking beneficiază de reduceri de până la 50% la pachetele pentru Bulgaria şi 35% la charterele verii (Spania, Turcia, Grecia, Croaţia). Pentru Disneyland, cei care achiziţionează pachete turistice au un discount  de 5%. 

La ultima ediţie a „Happytârgului online de călătorii”, din toamna anului 2016, Happy Tour a avut o creştere de 20% în volumul de vânzări pe pachete de Early Booking, în destinaţii precum Spania, Grecia sau Turcia. Pentru această ediţie, compania estimează o creştere a numărului de turişti de 70%. „Happytârgului online de călătorii” va avea loc pe site-ul companiei, oferind turiştilor posibilitatea să îşi cumpere pachete complete de vacanţă 24 din 24 de ore. Agenţii de turism vor asigura suportul online, în perioada 16-19 februarie.

„Această iniţiativă vine ca o alternativă la târgul tradiţional de turism, pentru cei interesaţi sa beneficieze de oferte personalizate, fără a fi nevoie să se deplaseze în această perioadă.  Turiştii îşi pot planifica vacanţa dorită de oriunde, de acasă sau de la birou, la orice oră vor ei, cu ajutorul unui gadget”, spune Daniela Toncu, Managerul Departamentului de vacanţe la Happy Tour.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.