Halep: Este al doilea an la rând când termin în top 3, sunt foarte bucuroasă

Autor: Leila Bolat Postat la 29 octombrie 2015 78 afişări

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a notat, joi, pe contul său de Facebook, că este foarte bucuroasă de faptul că va încheia anul în top 3, ea mulţumindu-le totodată fanilor pentru susţinere şi menţionând că îmi doreşte să revină mai puternică pentru anul 2016.

"Un an lung, un an bun, un an cu multe provocări, un an cu de toate. Este al doilea an la rând când termin în top 3, este o performanţă frumoasă şi sunt foarte bucuroasă. În plus, am văzut din ce în ce mai mulţi oameni venind să mă susţină oriunde am jucat, ceea ce mă face cu adevărat fericită. Să văd că jocul îmi este apreciat este o împlinire. Vreau să mulţumesc fanilor mei, cu drag vă îmbrăţişez pe toţi. Urmează o vacaaaanţă, ca să mă odihnesc şi să mă refac, iar după, perioada de pregătire - pentru că îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016!", a notat Halep.

Simona Halep va încheia 2015 pe locul 2 WTA, cea mai bună clasare la final de an din carieră. Sportiva de 24 de ani a terminat anul 2014 pe locul 3 WTA, după Serena Williams (locul 1) şi Maria Şarapova (locul 2), iar 2013 pe locul 11 WTA. Serena Williams este şi în acest an numărul 1 mondial.

Halep a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-1, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, şi a părăsit Turneul Campioanelor, competiţie la care a fost finalistă în 2014. Acesta a fost ultimul meci oficial din 2015 al româncei. În acest an, Halep a câştigat trei turnee, la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, a jucat alte două finale, la Toronto şi Cincinnati, şi a atins faza semifinalelor la Miami, Stuttgart, Roma şi la US Open.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
/actualitate/halep-este-al-doilea-an-la-rand-cand-termin-in-top-3-sunt-foarte-bucuroasa-14867061
14867061
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.