Halep, acuzată de rasism după o simplă declaraţie. Ce a zis Simona de i-a supărat pe fanii australieni

Postat la 17 ianuarie 2018 502 afişări

Simona Halep s-a calificat, marţi dimineaţă, în turul al doilea de la Australian Open, după o victorie muncită, scor 7-6 (5), 6-1, în faţa australiencei Destanee Aiava. La finalul unei partide dificile, în care australianca i-a pus probleme, numărul 1 mondial a complimentat-o pe Destanee comparând-o cu Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare din istoria sportului alb.

Halep, acuzată de rasism după o simplă declaraţie. Ce a zis Simona de i-a supărat pe fanii australieni

Totuşi, intenţia Simonei Halep a fost înţeleasă greşit de mai mulţi fani, care au luat cu asalt Twitter-ul pentru a-şi spune părerea în legătură cu declaraţia numărului unu mondial de după meci: "Este foarte talentată. Este puternică şi cred că în viitor va fi foarte bună. E tânără. Pot spune că seamănă puţin cu Serena. Loveşte mingea foarte puternic şi arată ca ea. Este o fată puternică. Sigur va fi bună pe viitor", a declarat Halep. 

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.