Hală de producţie pentru componente auto marca Mercedes, construită în România: Vor fi create 265 de locuri de muncă

Postat la 26 septembrie 2016 1327 afişări

O companie din China va construi şi utila o hală de producţie a componentelor auto pentru automobile Mercedes, investiţie de 30 de milioane de dolari a companiei germano-române Hib Rolem Trim, care va crea 265 de locuri de muncă.

Memorandumul pentru demararea proiectului a fost semnat de reprezentanţii Ningbo HuaXiang Electronic Co. Ltd. din China (NBHX) şi Hib Rolem Trim. Proiectul presupune construcţia şi echiparea unei noi hale de producţie cu suprafaţa de 15.000 mp şi crearea a 265 noi locuri de muncă.

Acesta va fi demarat în trimestrul I al anului 2017 şi va fi finalizat în trimestrul al II-lea al anului 2019. În cadrul noii investiţii se vor fabrica piese şi accesorii pentru industria auto, constând în produse decorative pentru interiorul autovehiculelor de tipul: decoraţiuni pentru bord, consola centrală şi ornamente pentru uşi pentru producătorul de autoturisme Daimler (Mercedes), clasele A si B, precizează un comunicat al Ministerului Economiei.

Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, prin InvestRomania, componentă a Departamentului pentru Promovarea Investiţiilor şi Comerţului, a co-organizat la Bucureşti evenimentul „China (Xiangshan) – Romania Investment Forum”, pentru colaborarea dintre companii din România şi investitori şi autorităţi din Provincia Xiangshan (China). Companiile de la noi prezente la acest forum au avut ca domenii de interes industria textilă, mase plastice, componente auto şi IT hardware.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ECONOMIE,
AFACERI,
CHINA

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.